Disc & Drijfveren

Leer jezelf en anderen beter kennen door onze DISC & Drijfveren analyses en verbeter je communicatie-

en realisatiekracht !


Herken je …..


 • Dat je soms anders tegen zaken aankijkt dan anderen?
 • Dat je soms juist sneller besluiten zou willen nemen, maar iets je tegenhoudt?
 • Dat je eigenlijk vindt dat je voor je een besluit neemt er nog een nachtje over wilt slapen?
 • Dat je moeite hebt om verbinding te maken met een ander?
 • Dat je soms wat spontaner zou willen reageren? 
 • Dat je soms meer impact zou willen maken met hetgeen je doet?
 • Dat je omgeving vind dat je te perfectionistisch bent, terwijl je dat zelf niet zo ervaart?
 • Dat je vindt dat je "teveel ballen in de lucht houdt" 
 • Dat je ........


Wees succesvoller door het vergroten van je zelfbewustzijn

Onderzoek wijst uit dat de meest succesvolle mensen één eigenschap delen: zelfbewustzijn.

Zij zijn zich meer dan gemiddeld bewust van hun eigen drijfveren en motivatie. Zij zoeken steeds organisaties, teams, functies en mensen die goed passen bij hun eigen drijfveren en motivaties.

Ze zijn zich vaak ook bewust van de drijfveren en motivaties van andere mensen. Hierdoor gaan ze bewuster wel of niet de relatie en verbinding aan met anderen. Dit zorgt ervoor dat het voor hen makkelijker is om doelstellingen te behalen die in lijn zijn met hun drijfveren. Ze zijn zich tevens bewust van hun beperkingen en van de gebieden waarop ze niet effectief zijn.

Het mooiste is om het allerbeste uit jezelf te halen door je zelfinzicht te verbeteren.

Dit kan je doen door regelmatig zelfreflectie toe te passen. Door dit te doen, zul je merken dat jouw “eigen persoonlijke gebruiksaanwijzing” niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen steeds completer en transparanter wordt.


Jouw persoonlijke mindset en communicatie stijl dragen voor een groot gedeelte bij aan je eigen geluk en succes, zowel zakelijk als prive. Een manier om inzicht te krijgen over je persoonlijke gedrag/communicatie stijl of als je meer van jezelf wilt weten waarom je doet wat je doet - of juist niet doet - is door een DISC en/of DRIJFVEREN profiel van je te laten maken.


Deze profielen kunnen om allerlei redenen worden gemaakt.

 • Zoals bijvoorbeeld ter ondersteuning van je persoonlijke ontwikkeling.
 • Of als onderdeel van een opleidingsprogramma.
 • Of bij de verandering van functie of juist bij de aanname van nieuwe medewerkers.
 • Maar ook om te komen tot een bevlogen team waarbij elkaars kwaliteiten, talenten en verschillen benut worden om met elkaar het maximale uit het team te halen.
 • De profielen zijn ook van zeer grote waarde om de communicatie stijlen van een MT of van een Commercieel specialist op een praktische manier inzichtelijk te maken.


De DISC en DRIJFVEREN profielen worden gemaakt middels een gemakkelijk in te vullen online vragenlijst. Hieruit ontstaat een persoonlijk profiel dat helemaal over de persoon gaat en laat zien waar de kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen.

Door niet enkel naar de voorkeuren/kwaliteiten te kijken, maar ook waar je energie van wegloopt of waar je qua communicatie "tegenaan loopt", ontstaat een geweldige aanvulling op de "gebruiksaanwijzing" die je al hebt van jezelf.


Ons model is simpel, praktisch en gemakkelijk te onthouden en toe te passen. De analyse/rapportage bied je een zeer uitgebreid inzicht in jouw persoonlijke stijl. Je leert hoe je de sterke punten van je stijl kunt benutten en de zwakke punten van je stijl kunt aanpassen. Zo stem je jezelf af op een specifieke klant, relatie of situatie.

De drijfveren analyse van DISC Benelux, waarvoor wij officieel gecertificeerd zijn, is uniek in de markt. Dit omdat het zeven onafhankelijke en unieke aspecten van drijfveren en motivatie onderzoekt.

Deze drijfveren analyse blijft trouw aan de originele werken van Dr. Eduard Spranger en Gordon Allport, de twee belangrijkste onderzoekers op het vakgebied van drijfveren en motivatie. Deze analyse kan zowel los als aanvullend aan het DISC profiel worden gebruikt.


Kortom, de DISC & Drijfveren profielen vormen een FUNdament en een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

Vele duizenden tevreden gebruikers van de DISC & Drijfveren profielen geven je de garantie dat ook jij en/of je teamleden baat zullen hebben door het laten maken van deze profielen.


Investering

DISC of Drijfveren profiel: Voor het maken van een DISC of Drijfveren Profiel inclusief uitgebreide persoonlijke digitale rapportage betaalt u slechts € 110,- (ex. btw) per profiel per persoon.


Profiel + 2 uur coaching: Om een nadere toelichting te krijgen op het persoonlijke profiel en nog aanvullende persoonlijke tips te krijgen, is het mogelijk om een 1 op 1 coachsessie af te nemen. De kosten hiervoor bedragen € 495,- (ex. btw) per persoon. Dit is inclusief de digitale rapportage en 2 uur persoonlijke coaching en exclusief reiskosten.


Workshop: Tot slot is het mogelijk om een workshop van een dagdeel (op locatie) te volgen. Dit is vooral aan te bevelen als meerdere personen in een organisatie of team een DISC en/of Drijfveren profiel hebben laten maken. De kosten voor een workshop (max 10 personen) bedragen € 1.795,- (ex. btw) en is inclusief reistijd en is exclusief reiskosten, locatiekosten en DISC en/of Drijfveren-profielkosten.


Bonus: Indien u een profiel + coaching of een workshop bij ons afneemt, ontvangt u gratis tevens de paperback Het Wonder van Waarom Business Edition. In dit boek treft u allerlei handige tools en tips om uw communicatie- en realisatiekracht verder te vergroten.  
Wonder van Waarom

De combinatie van studie, onderzoek en levenservaringen van onze business-coaches vormt de basis voor de wonderlijke resultaten van ‘Het Wonder van WAAROM' die je helpen je denkwijze te begrijpen en effectief veranderen. Hierdoor krijgt je bij ons niet alleen korte theorieën, maar vooral praktische en handige tools en tips die je direct toe kunt passen en je gegarandeert direct resultaat opleveren. 

Gratis E-Book: Wonder van Waarom (business edition)

Wil je gratis de E-Book versie van de paperback versie ontvangen, vul dan onderstaand je gegevens in.

Door deze in te vullen ga je tevens akkoord dat wij je gegevens zorgvuldig opslaan en je eventueel op een moment een mooi voorstel/aanbieding. doen.

 
 
 
Wonder van Waarom Business Edition