Coaching Training Masterclasses

Coaching

Training

Inspiratie sessies

Masterclasses


Personal Coaching

"Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken” (Ghandi)

Personal coaching is voor mensen die zichzelf en hun ambities serieus nemen. Mensen die de durf en de realiteitszin hebben om dit professioneel aan te pakken. Mensen die het lef hebben een confrontatie aan te gaan en die effectief willen leren omgaan met waar ze nu staan en waar ze heen willen.

 

De grootste toppers zijn toppers geworden door ‘hulp van buitenaf’. Want je kunt niet alles zelf weten en het kan soms lastig zijn door de bomen het bos nog te zien.

 

Met een personal coach werk je aan een helder inzicht in je huidige situatie en ontwikkel je een duidelijk plan om je persoonlijke doelen te bereiken. U bepaalt zelf hoe lang u gebruik wilt maken van deze vorm van jezelf ontwikkelen. Middels de coach-strippenkaart bent u echter gegarandeerd van het zetten van een stok achter de deur om uzelf net dat zetje extra in de juiste richting te geven.

Trainingen

Ook de beste professionals blijven zichzelf ontwikkelen om te kunnen blijven presteren in de continue veranderende markt(en).

Dit kan naast personal coaching, het volgen van studies en praktijkervaring opdoen ook door het volgen van trainingen. Onze ervaring is dat uitsluitend maatwerk trainingen u als professional helpen bij het realiseren van uw zakelijke ambities. Daarbij focussen wij ons voornamelijk op het trainen van commerciele- & klantgerichtheidvaardigheden en vernieuwend leiderschap.

 

Vandaar dat u bij ons niet tientallen trainingen aantreft, maar wat wij u wel bieden is een ruime keuze aan kennis, modellen, ervaringen en succesrecepten om u te helpen uw business of leiderschapskwaliteiten uit te breiden. Doen wat nodig is om het gewenste resultaat te bereiken.


Onze aanpak gaat uit van het Action Learning (70-20-10) principe wat er in de kern op neerkomt dat als je direct toepast wat je hebt geleerd in de training. Dan leer je pas écht. Want hoewel er vele honderden boeken geschreven zijn over zwemmen leert u dit ook alleen echt in het water!

Inspiratie sessie

Onze inspiratie sessies zijn anders dan anderen.

Of het nu gaat om het begeleiden van een strategie sessie voor een MT of directie-team. Of dat het gaat om bijvoorbeeld 450 technische specialisten die in één dag bewust gemaakt moeten worden van een nieuwe veiliheidsnorm die van toepassing is.

Maar ook een tocht der wijsheid, waarbij een aantal klanten bezocht worden, of het organiseren van een praat-diner voor klanten, of het in één dag bieden van tientallen suggesties voor de oplossing van een business-case, ze behoren tot onze vele ervaringen waarbij wij zorgden voor inspiratie en een bijzondere verbinding en resultaat.

 

Bijna geen klantvraag is ons te gek. Want door de samenwerking met vele verschillende businesspartners zijn wij in staat om u en/of uw team of klanten een ervaring te bieden die u helpt bij het realiseren van uw ambities voor de toekomstige periode.

Een van die business partners is de Unistone Studio's in Capelle ad IJssel. Hier organiseren we regelmatig vodcast opnames.  

 

Onze sessies zijn daaom niet alleen leuk of leerzaam, maar hebben ook diepgang en een duidelijke reden. Een reden die wij graag van u vernemen en die wij eerst op "haalbaarheid" toetsen alvorens wij er voor u mee aan de slag gaan. 

Masterclasses 

(Zelf)Leiderschap is niet van deze tijd, maar van altijd!

(zelf)Leiderschap is wat je bent én wat je doet en is daarom iets van iedereen. Je hoeft namelijk geen leider te zijn om leiding te geven aan je veranderende rol. 

Als leidinggevende raak je vandaag de dag je formele functie als leidinggevende steeds meer kwijt en wil je meer sturen op output en beweging. Creativiteit voor nieuwe perspectieven en het creëren van een balans tussen wie je bent en wat je wilt zijn als leider, zijn belangrijker dan ooit.

Al jarenlang organiseren wij Masterclasses die zich kenmerken door de interactieve en praktische invulling. Wij bieden daarbij niet alleen diverse direct toepasbare modellen, maar door het delen ervaringen en het bespreken van business cases doen de deelnemers nieuwe kennis en inspiratie op die men direct de volgende dag in de praktijk kan brengen. 

Ver(nieuwende)leiders is al jaren bezig met onderzoek naar de correlatie tussen jezelf, neurowetenschappelijke inzichten en zakelijk falen of succesvol zijn. Onze inspiratie, ervaringen, inzichten, energie, denkwijzen en het blijven zoeken naar “Het Wonder van Waarom” zijn de basis van onze unieke en onvergetelijke Masterclasses.